Pirtsakkilaiset

Antero Jetsu
Antero
Antero on Rautalampilainen suutari. Häneltä hoituvat kaikenlaiset kenkien korjaustyöt kantalapuista vetoketjujen ompeluun, sivupaikoista takavuorien liimaukseen. Myös kumiteräsaappaiden varren sovitus ja ompelu onnistuu.

Aukioloajat: Suonenjoella töiden vastaanotto ja luovutus Suonenjoki
tiistaisin klo 11-17
Herralantie 1B

Rautalampi
ke  ja to klo 9-17; osoitteessa Tallivirrantie 4, Kokkatoiminta.

Sähköposti: antero.pirtsakki@gmail.com
Puhelin: 0400 598729 (ti-to)

 

Hannele Pirinen
IMG-20170504-WA0000
Hannele on iso mutta ystävällinen. Rakastaa kanssakäymistä kaikenlaisten ihmisten parissa. On siistinyt paikkoja siellä, täällä ja vähän muuallakin. Henkilökohtaisena avustajana toimiminen onnistuu myös. Lasten jo lennettyä pesästä iltatyötkin luonnistuvat.

Sähköposti: hannele.pirtsakki@gmail.com

 

 

Johanna Tapaninen
Johanna
Johanna on Suonenjokelainen ja vastaa kuulolaitteiden pienhuollosta. Hän on koulutukseltaan hoiva-avustaja ja merkonomi, sekä vapaaehtoistyössä Sisä-Savon Kuulo ry:ssä. Erikoisosaaminen on kuulolaitehuolto.

Kuulolaitehuollon päivystysvastaanotto Suonenjoella
Ma klo 9.00-12.00.

Sähköposti: johanna.pirtsakki@gmail.com

 

Juha Kaipainen
Juha
Juhan palveluihin kuuluvat: rakennuskorjaus, pienkonekorjaukset ja pihatyöt.

Sähköposti: juha.pirtsakki@gmail.com

 

 

 

Kirsi Savinoff
IMG-20170504-WA0001

Koulutukseltaan Kirsi on merkonomi, media-assistentti ja vaatetuspuolen muotoilija. Palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset ompelutyöt aina puvustussuunnittelusta vaatteiden korjausompeluun. Yrityksille hän tarjoaa asiakaspalvelutuurauksia sekä myynti- ja edustuspalveluja.

Sähköposti: kirsi.pirtsakki@gmail.com

 

Paula Savinoff
Paula

Paula on tehnyt ompelutöitä aina vuodesta 1978, jolloin aloitti Suonenjoen Turon miestenpukutehtaalla. Vuodesta 1995 hän on pyörittänyt korjausompelimoa Kuopiossa. Tällä hetkellä hänellä on ompelimo Kuopion Sokoksella, jossa tekee korjausompelua yksityisille asiakkaille sekä monien Kuopiolaisten yritysten muutosompelut. Pirtsakin kautta hän tarjoaa nyt ompelupalveluja myös Suonenjoella aina maanantaisin klo 9-16. Korjausompelun lisäksi ottaa vastaan myös mittatilausompelutöitä.

Sähköposti: paula.pirtsakki@gmail.com

 

Pirjo Kekkonen
Pirjo(1)

Pirjo on hyvinvointineuvoja ja joogaohjaaja. Omaa myös myynnin ammattitutkinnon. Pirjo tarjoaa hyvinvointiin liittyvää neuvontaa yksilöohjauksena sekä jooga- ja rentoutusohjausta pienryhmille tai henkilökohtaisena ohjauksena.

Toimii konsulenttina ja myyjänä hyvinvointipalveluja ja
-tuotteita tarjoaville yrityksille. Kokemusta myös asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä.

Sähköposti: pirjo.pirtsakki@gmail.com

 

Päivi Eklund
P+ñiviE(1)

Päivi on koulutukseltaan yo-merkonomi. Hänellä oli oma tilitoimisto v. 2000 – 2010. Hän on työskennellyt useissa yrityksissä erilaisissa toimistotehtävissä ja mm. palkanlaskennassa. Päivillä on kokemusta useista eri taloushallinnon sovelluksista.

Päivi on myös käytettävissä vuokratyövoimana yrityksesi taloushallinnon tarpeisiin.

Pirtsakki tarjoaa yrityksellesi nykyaikaisen palvelun Pro Coutor -ohjelmiston kautta.

Sähköposti: paivie.pirtsakki@gmail.com

 

Päivi Jalkanen
P+ñiviJ(2)
Päivi on Suonenjokelainen taloushallinnon osaaja. Hän hoitaa osuuskunnan laskutuksen, palkkalaskennan ja laskujen maksamisen. Tekee yhdistyksesi tai yrityksesi kirjanpidon. Päivi on apunasi arjen askareissa: ikkunanpesu, ruuanlaitto, siivous, asioilla käynti, ulkoilu, puutarhatyöt, varamummi.

Sähköposti: paivij.pirtsakki@gmail.com

 

 

Tyyne Hämäläinen
Tyyne
Tyyne on ammatiltaan laitoshuoltaja. Osaamisalueeseen kuuluvat erilaiset siivouskohteet sairaalamaailmasta kotisiivoukseen. Hän on apunasi erilaisissa tehtävissä, kuten piha- ja puutarhatöissä, puusavotassa, lasten kanssa, vanhusten arjen askareissa sekä luonto- ja virkistysreissuilla.

Sähköposti: tyyne.pirtsakki@gmail.com

 

 

Viljo Herranen
Viljo
Viljon toimenkuvaan kuuluvat mökki- ja talonmiespalvelut sekä kiinteistöhuolto. Kaikenlaiset kotitalouksien askareet ja asioinnit hoituvat Viljolta läpi vuoden.

Sähköposti: viljo.pirtsakki@gmail.com